Lista studenților cărora li s-a alocat o lucrare de definitivarea studiilor și un profesor îndrumător după turul 2 (centralizat):
Pentru neclaritati: trimiteti email la mugurel@feaa.uaic.ro




----------------postarea anterioară--------------

Lista studenților care au completat formularele de alegere a lucrărilor de definitivare a studiilor și a profesorilor îndrumători
(doar turul 2)
----------------postarea anterioară--------------

Lista studenților cărora li s-a alocat o lucrare de definitivarea studiilor și un profesor îndrumător după turul 1:

Întrebări frecvente:
  • Am completat formularul de alegere a licenței dar nu apar pe lista rezultatelor.
Au fost cazuri în care, datorită ierarhizării, unor studenți nu li s-a putut aloca niciuna din opțiunile setate (mai ales dacă nu le-au ales pe toate 10). Lor li se adresează cu precădere acest tur 2: alegeți alte teme din lista celor rămase.
  • Am completat formularul de alegere a disertației dar nu apar pe lista rezultatelor.
Au fost cazuri în care unii profesori îndrumători au aprobat lucrări de disertație, deși, conform regulamentului, aveau deja aprobat numărul maxim de lucrări posibile. Acest maxim nu a putut fi extins pentru turul 1, dar în marea majoritate a cazurilor a fost extins pentru turul 2. Ca urmare, dacă ați stabilito temă cu un profesor în turul 1 și dacă respectivul profesor are locuri în turul 2 puteți completa formularul cu aceleași în formații pe care le-ați trecut în turul 1.


Au început înscrierile pentru turul 2.
Termen limită: 11 iunie 2021

Trebuie să fiți autentificați
 de pe contul persoanei care depune cererea.  
Click aici pentru a continua:
  Licență  |  Disertație
----------------postarea anterioară--------------

Lista studenților care au completat formularele de alegere a lucrărilor de definitivare a studiilor și a profesorilor îndrumători:

----------------postarea originală--------------
Studenții înmatriculați la studii de licență în anul 2 sunt invitați să-și aleagă profesorul îndrumător și titlul temei de licență.
Termen limită: 21 mai.
Trebuie să fiți autentificați de pe contul persoanei care depune cererea.  
Click aici pentru a continua.   

Studeii înmatriculați la studii de master în anul 1 sunt invitați să-și aleagă profesorul îndrumător și titlul temei de disertație.
Termen limită: 21 mai.
Trebuie să fiți autentificați de pe contul persoanei care depune cererea. 
Click aici pentru a continua. 

Studenții de ani mai mari (3-licență, respectiv 2-master) și absolvenții care nu și-au ales până în prezent tema de licență/disertație și care doresc să susțină examenul de definitivare a studiilor în sesiunea iunie 2022 trebuie să completeze formularele corespunzătoare menționate mai sus.